ویزای توریستی کانادا

  • مدت ویزا: حداکثر ۵ ساله
  • نوع ویزا: مولتیپل ۵ ساله یا سینگل
  • امکان اخذ ویزای همراه:‌ باید برای هر فرد جداگانه اقدام کنید
  • امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: در صورت یافتن شغل دارای تائیدیه، وجود دارد
  • هزینه‌های دولتی: ۱۰۰ دلار برای ویزا و ۸۵ دلار برای انگشت نگاری
  • مدت زمان: میانگین ۱۰۰ روز پس از ارسال پرونده

مراحل اخذ ویزای توریستی

  • مرحله اول

    تکمیل فرم ارزیابی ویزای توریستی، اخذ مشاوره، شروع پروسه اجرایی.
  • مرحله دوم

    ترجمه و تائید مدارک طبق دستورالعمل، ارسال مدارک به ما جهت بررسی و تشکیل پرونده
  • مرحله سوم

    اقدام برای اخذ ویزا و انجام انگشت نگاری (بیومتریک)
  • مرحله چهارم

    دریافت نتیجه ویزا در حدود سه ماه بعد

برای اخذ انواع ویزاهای کانادا، متقاضیان میتوانند به صورت شخصی اقدام فرمایند و الزامی برای استخدام وکیل یا مشاور نیست. در صورتی که قصد استخدام وکیل مهاجرت یا مشاور رسمی مهاجرت را دارید، مشاور شما باید حتما در سازمان های معتبر که اداره مهاجرت کانادا به رسمیت میشناسد عضویت داشته باشد.

لیست مشاورین مجاز دولت کانادا

پس از دریافت ویزای ورود چه باید کرد؟

ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر می‌شود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر می‌شود. براساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا می‌تواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است.

نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمی‌باشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد. لذا باید هنگام ورود در فرودگاه جواب سوالات افسر فرودگاه را به‌درستی پاسخ دهید. نداشتن دانش زبان انگلیسی توجیه قابل قبولی برای افسر پرونده نمی‌باشد.

متقاضیانی که دارای ویزای مولتیپل توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما می‌توانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت (تمدید ویزای توریستی). در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی می‌توانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز می‌باشد) مجدد وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه می‌باشد. ولی برای تعداد روزهایی که، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

تغییر ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی و یا کاری

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتی که توریست وارد شده به کانادا در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به تحصیای وجود خواهد داشت.

این موسسه آمادگی خود را جهت اخذ ویزای توریستی کانادا و همچنین در مرحله بعدی ثبت نام دانشجو در کالج و اخذ ویزای تحصیلی و در ادامه اخذ اقامت دائم را اعلام می‌دارد، لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم حقوقی مهاجرت دارد. اگر قصد اقدام برای تبدیل ویزای توریستی به تخصیلی را دارید با مشاور یا وکیل مهاجرت خود مشورت کنید. در صورت تمایل برای همکاری با ما، اگر ویزای توریستی کانادا را دارید و قصد تبدیل آن به انواع ویزاهای دیگر را دارید، لطفا با ما تماس بگیرید. ما شرایط شما را برای ویزای تحصیلی بررسی می‌کنیم و در صورت واجد شرایط بودن امکان همراهی را خواهیم داشت. لازم به ذکر است که همیشه امکان تبدیل یا تغییر ویزای توریستی به ویزای دانشجویی از داخل خاک کانادا وجود ندارد و بسیاری از متقاضیان ملزم به ترک کانادا برای انجام انگشت نگاری هستند. 

سوالات متداول در زمینه ویزای توریستی

1آیا با این نوع ویزا می‌توان در کانادا کار کرد و یا به ادامه تحصیل پرداخت؟
با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره‌هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد. در صورتی که قصد اخذ ویزای تحصیلی را در دوران ویزای‌ توریستی دارید، لطفا با ما تماس بگیرید.
2آیا می‌توان انگشت نگاری و عکس‌ها را با بقیه مدارک فرستاد؟
خیر، از ۱۱ دسامبر برخی تابعیت‌ها از جمله ایرانیان باید انگشت نگاری و عکس پرسنلی را بصورت حضوری در یکی از سفارت‌های کانادا انجام دهند.
3آیا اعضای یک خانواده می‌توانند در قالب یک فایل اقدام نمایند؟
بله، تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرم‌های مربوطه را پر کرده وهزینه قانونی کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد.
4آیا فرزندان فرد بازدید کننده کانادا اجازه تحصیل در مدارس کانادا را دارند؟
خیر. باید برای فرزندتان درخواست ویزای تحصیلی بدهید.
5دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا چه چیزی می‌تواند باشد؟
ریجکت ویزای کانادا به این دلیل است که یا شما پرونده درخواست ویزا را به درستی انجام نداده اید یا این که آفیسر قانع نشده که شما پس از بازدید کانادا به کشور خود باز خواهید گشت. گاها نیز ویزای توریستی کانادا به دلیل عدم داشتن ساپورت ملی کافی مردود می‌شود.
6آیا پس از ریجکت شدن در ویزای توریستی کانادا امکان اقدام مجدد وجود دارد؟
بله. در صورتی که در پرونده درخواست ویزای بازدید کانادا اشتباهی بوده، آنرا را رفع کنید و دوباره درخواست بدهید. در صورتی که ایرادی در پرونده نبوده و همه مسایل حقوقی در دریافت ویزا به درستی رعایت شده‌اند، باید تغییر مشخصی در پرونده ایجاد شده باشد که دوباره درخواست دادن شما منطقی باشد. در غیر اینصورت احتمالا نتیجه مشابه خواهید گرفت.
7آیا داشتن ویزای شنگن یا ویزای سایر کشورها برای اخذ ویزای توریستی الزامی است؟
خیر. ولی سابقه ویزای شما در اخذ ویزای توریستی کانادا کمک شایانی می‌کند. این موضوع به آفیسر کمک می‌کند که قبول کند قصد شما ماندن در کانادا نیست.
8برای دریافت ویزای توریستی کانادا چقدر پول نیاز دارم؟
هزینه اخذ ویزای توریستی کانادا شامل موارد زیر است:
  • پرداخت هزینه های مربوط به اداره مهاجرت و انگشت نگاری
  • هزینه سفر مربوط به انجام امور انگشت نگاری در دفتر VAC ترکیه. این سفر میتواند به هر کدام از کشورهایی که دفتر انجام انگشت نگاری در آنها وجود دارد باشد. در کشورهای اطراف ایران، در دبی و ارمنستان و ترکیه این خدمات وجود دارد.
  • هزینه مربوط به تهیه بلیط رفت و برگشت به کشور کانادا و داشتن بودجه کافی برای تامین هزینه‌های شما در طول سفر شما در کشور کانادا
  • هزینه استخدام مشاور مهاجرتی (الزامی نمی‌باشد)
9آیا شما تضمین اخذ ویزا می‌دهد؟
خیر. هیچ مشاور یا وکیلی طبق قانون حتی اجازه دادن تضمین به فردی را ندارد. این شرکت دارای آمار قبولی بالایی در اخذ ویزای توریستی کانادا می‌باشد. ما عودت تمام حق الوکاله را پس از کسر ۱۰٪ هزینه‌های اداری، در صورت عدم اخذ ویزا تضمین می‌کنیم. بدیهی است که هزینه‌های دولتی که به اداره مهاجرت پرداخت شده‌اند عودت نخواهند شد.