ویزای توریستی خود را به اقامت دائم تبدیل کنید

اگر با ویزای توریستی در کانادا هستید و قصد دارید اقامت دائم کانادا دریافت کنید یکی از روشهای زیر مناسب شماست

گذراندن دوره های آموزشی خاص

برخی دوره های آموزشی میتواند شما را به اقامت دائم در کانادا رهنمود نماید. برای بررسی شرایط خود و نحوه شرکت در این دوره ها با ما در تماس باشید

عنوان

با سرمایه تقریبی ۲۰۰ هزار دلار کانادا در شهر ونکوور بیزنس خریداری کنید و بدون نیاز به مدرک زبان بالا اقامت دائم کانادا برای خود خانواده خود دریافت کنید

دریافت اقامت برای شرایط خاص

برخی افراد شرایط خاصی دارند که با آن میتوانند برای اقامت اقدام کنند ولی از شرایط آن بیخبرند. با ما در تماس باشید تا تمام شرایط شما را بررسی کنیم

درخواست کار و اخذ ویزای کار

یافتن شغل و اخذ جاب افر میتواند راهی مناسب و آسان برای گرفتن ویزای کار و در نهایت اقامت دائم کانادا باشد. در این راه ما شما را راهنمایی خواهیم کرد