ویزای دانش آموزی

شرایط تحصیل در مدارس کانادا برای فرزند شما

برای تحصیل در مقاطع مختلف درسی در مدارس کانادا شرایط ساده ای وجود دارد که شامل موارد زیر میشود

  • داشتن حداقل چهار سال سن
  • داشتن پشتوانه مالی مناسب از سوی پدر و مادر برای پرداخت شهریه مدارس و مخارج روزمره زندگی
  • اگر فرزند شما هم اکنون در مدرسه مشغول به تحصیل است سوابق تحصیلی و توصیه نامه از مدرسه
  • داشتن قیم یا همان Custodian در کانادا
  • داشتن ویزای دانش آموزی کانادا

مزایای ویزای دانش آموزی

  • برای دانش آموزان سال اول تا سال آخر دبیرستان
  • امکان کسب ویزای همراه برای والدین
  • امکان ادامه تحصیل در دبیرستانهای دولتی یا خصوصی کانادا
  • بدون نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی (یا فرانسه)
  • دارای مجوز از آموزش پرورش مناطق مختلف در کانادا
  • ادامه تحصیل در دانشگاه ها یا کالج های کانادا
  • اخذ ویزای کار بعد از دوره دو ساله کالج
  • اخذ اقامت دائم کانادا بعد از یک سال کار قانونی
چنانچه دانش آموز به هر دلیلی از نیم سال اول تحصیلی در کانادا باز مانده باشد امکان تحصیل در نیم سال دوم نیز وجود دارد و به این ترتیب شما نیمی از مبلغ شهریه مدرسه را پرداخت خواهید کرد

هزینه Home Stay

برای دانش آموزان مقطع دبیرستان این امکان فراهم است که در کنار خانواده کانادایی زندگی کنند که آنرا به اصطلاح Home Stay مینامند. این امکان از این جهت که دانش آموز پس از مدرسه نیز به محیطی انگلیسی زبان وارد میشود برای برخی یک مزیت محسوب میشود. بسته به نوع خانه وامکانات آن، محیط زندگی و تعداد وعده های غذایی این انتخاب هزینه های جانبی بیشتری خواهد داشت.

خانواده های کانادایی هستند که داوطلب این خدمات میشوند و وزارت آموزش و پرورش این خانواده ها را به دانش آموزان معرفی میکنند.

هزینه های Home Stay با جای خواب و سه وعده غذا به شرح زیر میباشند:

خدمات ​​هزینه
*  ​Homestay ​​ ​یازده هزار دلار کانادا برای یک سال/ دو ترم کامل تحصیلی
*  Homestay ​یازده هزار دلار کانادا به علاوه ۵۵۰ دلار برای دو هفته آشنایی با مدرسه
**قیومیت- چنانچه خود دانش آموز قیم نداشته باشد ۱۵۰۰ دلار
***هزینه ثبت نام ​​۳۰۰ دلار

*هزینه های ردیف اول تا سوم تنها در صورت رد شدن ویزا قابل استرداد هستند

***هزینه ی ثبت نام قابل بازگشت نمیباشد

لطفا توجه کنید برای رزرو کردن Home Stay  بایستی زودتر از موعد شروع ترم درسی اقدام کرد زیرا به دلیل درخواست بالا امکان دارد هیچ جایی به دانش آموز نرسد

نکات مهم در مورد خانواده های حاضر در لیست Home Stay

  • سابقه کیفری این خانواده ها توسط پلیس بررسی شده است
  • پروفایل آنها در اینترنت برای بررسی شما موجود است
  • نهایتا ۲ دانش آموز در هر خانه هستند
  • سه وعده غذا برای دانش آموزان مهیا میشود
  • کیفیت خدمات آنها دائما بررسی میشود و خدمات اورژانسی شبانه روزی برای دانش آموزان مهیاست
  • محیط خانه امن و مطمئن است
  • خانه ها نزدیک به مدرسه دانش آموز هستند
  • تنها خانواده های مهربان، انگلیسی زبان و مسول انتخاب میشوند
  • با خانواده ها مصاحبه ی دقیق انجام میشود تا از آمادگی کامل آنها برای پذیرا بودن دانش آموزان بین المللی اطمینان حاصل شود
  • از محیط زندگی آنها مانند اتاق های خواب، حمام ها، دستشویی ها و همچنین ماشین های لباسشویی و خشک کن بررسی کامل انجام شده و عکس برداری میشود
  • خانواده ها بر اساس نیاز های ویژه دانش آموز (چنانچه نیاز ویژه ای اعلام کنند) انتخاب میشوند
  • بررسی دائم از این خانه ها انجام شده و به دانش آموز و خانواده هر دو یک شماره تلفن شبانه روزی جهت تماس در موارد اضطراری داده میشود

چه کسی میتواند قیم دانش آموز باشد و وظایف فرد قیم چیست؟

معمولا افرادی که دارای فامیل یا دوست در کانادا هستند بهتر است از ایشان درخواست کنند که قیومیت فرزند آنها را به عهده بگیرد. البته اگر شما دوست یا فامیلی در کانادا ندارید که حاضر به قیم شدن برای فرزند محصل شما شود، ما میتواند در این زمینه نیز شما را یاری کنیم. 

مسئولیتهای قیم در قبال دانش آموز عبارتند از:

  1. حضور در مدرسه در روز ثبت نام
  2. شرکت در جلسات دوره ای مدرسه
  3. حضور در مدرسه به هنگام اضطرار بیماری یا حادثه احتمالی برای دانش آموز
با داشتن ویزای همراه پدر و مادر می‌توانند به عنوان همراه فرزند به مدت ۶ ماه به طور پیوسته در کنار فرزندشان حضور داشته باشند و در صورت نیاز این مدت تا ۱۸ ماه متوالی قابل تمدید است.

عنوان

بارگذاری...

سوالات متداول ویزای دانش آموزی

من نگران فرزندم هستم آیا ایشان میتواند به تنهایی به کانادا سفر کند؟

جواب بله هست. با تسهیلاتی ویژه که برخی خطوط هوایی در اختیار شما خواهند گذاشت، شما هم میتوانید فرزند خود را به تنهایی به کانادا اعزام کنید و یا به همراه ایشان به کانادا سفر کنید. برای همراهی در طول سفر یا اقامت موقت در کانادا میتوانیم برای شما به عنوان پدر یا مادر همزمان با ارسال درخواست ویزای تحصیلی شما درخواست ویزای ویزیتور یا همان توریستی ارسال کنیم. با داشتن ویزای ویزیتور پدر و مادر میتوانند به عنوان همراه فرزند به مدت۶ ماه به طور پیوسته در کنار فرزندشان حضور داشته باشند و در صورت نیاز این مدت تا ۱۸ ماه متوالی قابل تمدید است.

Click to toggle

خیر. شما تنها میتوانید به عنوان همراه با ویزای ویزیتور به کانادا رفت و آمد کنید

آیا فرزند من پس از اتمام تحصیل در کانادا اقامت این کشور را بدست خواهد آورد؟

فرزند شما پس از اتمام تحصیل مدرسه در کانادا بایستی وارد دانشگاه یا کالج شده و پس از فراغت از تحصیلات عالیه اقدام به اخذ اقامت کانادا بنماید

یکی از بستگان یا دوستان من قیم فرد دیگری شده است، آیا ایشان میتواند قیم فرزند من نیز بشود؟

بله. محدودیتی در زمینه تعداد قیومیت وجود ندارد

آیا فرزند من نیاز به داشتن بیمه درمانی برای مدت تحصیل خود در مدارس کانادا دارد؟

فرزند شما به طور اتوماتیک تحت پوشش بیمه درمانی مدرسه قرار میگیرد ا نیازی به تهیه بیمه جداگانه نمیباشد

آیا میتوانیم فرزند مان را هر مدرسه ای که انتخاب کردیم ثبت نام کنیم؟

خیر. مدرسه ای که فرزند دانش آموز شما در آن تحصیل خواهد کرد تنها و تنها بر اساس آدرس محل سکونت قیم یا Custodian ایشان تعیین خواهد شد.

آیا فرزند من برای شروع درس خواندن در مدارس کانادا نیاز به دانستن زبان انگلیسی دارد؟

خیر. نیازی به دانستن زبان انگلیسی برای تحصیل در مدارس کانادا نمیباشد. اگر فرزند شما نیاز به بالابردن سطح زبان انگلیسی خود داشته باشد خود مدارس برای ایشان دوره های ‘انگلیسی به عنوان زبان دوم’ English as Second Language “ESL” برگزار خواهد کرد.

آیا امکان ورود به دانشگاه بدون داشتن مدرک پیش دانشگاهی ایران وجود دارد؟

در صورتی که دوره ی پیش دانشگاهی را در ایران به اتمام نرسانده باشید میتوانید برای ورود به کالج اقدام کنید ولی برای ورود به دانشگاه حتما بایستی یا دوره‌ی پیش دانشگاهی را در ایران تمام کرده باشید و یا سال آخر دبیرستان را کانادا مجددا تحصیل کنید

اگر پدر و مادر دانش آموز ویزای ویزیتور کانادا داشته باشند میتوانند قیم فرزند خود بشوند؟

خیر. تنها افراد دارای اقامت دائم یا شهروندان کانادایی میتوانند قیم باشند

آیا پدر و مادر میتوانند به همراه فرزند برای همراهی فرزند به کانادا سفر کنند؟

بسته به شرایط هر فرد، گروه مهاجرتی ماقادر است برای پدر و مادران عزیز نیز ویزای ویزیتور کانادا تهیه کند تا ایشان نیز فرزندشان را همراهی کنند.

فرزند من بالای ۱۸ سال دارم ولی هنوز دیپلم نگرفته ام. آیا میتوانم دیپلم کانادایی بگیرم؟

بله شما میتوانید وارد مدارس Adult School یا دبیرستان های بالای ۱۸ سال بشوید و دبیرستان خود را آنجا تمام کنید

آیا مدارس کانادا برنامه هایی برای طول تابستان که مدارس تعطیل هستند نیز دارد؟

بله. برنامه های بسیار متنوع و جالبی از قبیل کلاس های متنوع ورزشی گروهی، کلاسهای زبان انگلیسی، کمپ های خارج از شهر و درون جنگلهای حفاظت شده وجود دارند که برای استفاده موجود و بسیار مفرح نیز میباشند