مهاجرت از طریق خود اشتغالی

مهاجرت از طریق خود اشتغالی یکی از محبوبترین ویزاهای مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود. در صورتی که متقاضی بتواند نشان دهد که شرایط دریافت این ویزا را دارد می‌تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام در نهایت اقامت را دریافت نماید. کشور کانادا حقوق همه افراد و ملیت ها را محترم می‌شمارد و برای همه شرایط یکسانی را در نظر می‌گیرد.
کشور کانادا در ادامه سیاست‌های سخاوتمندانه خود لیستی از رشته‌های خاص را منتشر کرده است که افراد واجد شرایط می‌توانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند.

به طور کلی دو شرط اصلی برای واجد شرایط بودن در این ویزا وجود دارد.

۱- داشتن حداقل ۲ سال تجربه در ۵ سال اخیر
۲- حضور بین المللی در رشته ای که قصد اقدام در آن را دارد.

لازم به ذکر است که برای مهاجرت از طریق خود اشتغالی شما باید به صورت فعال رشته مورد نظر در حال کار باشید. به طور مثال اگر شما همزمان در یک شرکت مشغول فعالیت باشد نمیتوانید فعالیت ورزشی خود را به عنوان رشته مورد نظر به دولت کانادا معرفی کنید. معمولا برای نشان دادن فعالیت خود به دولت کانادا نیاز به ارائه طرح کسب و کار است.

رشته‌ها و فعالیت‌های مد نظر کشور کانادا
به طورکلی مهاجرت از طریق خود اشتغالی در گروه های زیر قرار می‌گیرد.

فعالان هنری

  • طراحان گرافیکی و طراحان مجله و کتاب
  • طراحان داخلی
  • افرادی که در زمینه مد و نمایشگاه فعال هستند
  • روزنامه نگار
  • متخصصان ارتباطات و روابط عمومی
  • مترجمان
  • کتابداران
  • نویسندگان
  • افرادی که زمینه های تاریخی و هنری فعالیت دارند

فعالان ورزشی

  • مدیران ورزشی که به صورت بین المللی
  • مدیران ورزشی در رشته های مختلف ورزشی
  • ورزشکاران حرفه ای در تمام رشته ها

متوسط زمان بررسی پرونده‌های مهاجرت از طریق خود اشتغالی فدرال بین ۲ تا ۴ سال می‌باشد.

مراحل بررسی پرونده مهاجرت از طریق خود اشتغالی به این صورت است که ابتدا پرونده به اداره مهاجرت در کانادا ارسال می‌شود. پس از بررسی و تائید اولیه شماره فایل صادر می‌شود و پرونده به دفتر ویزای مربوطه ارجاع می‌شود. پس از رسیدن نوبت بررسی تقاضای به روز رسانی پرونده خواهد شد. برای تصمیم گیری روی پرونده اگر نیاز به مصاحبه باشد، متقاضی به مصاحبه دعوت خواهد شد. در بسیاری موارد نتیجه گیری روی پرونده بدون مصاحبه هم گرفته می‌شود و نهایتا پس از بررسی‌های امنیتی و انجام آزمایشات پزشکی ویزا صادر می‌گردد.

عوامل مهم برای موفقیت

سابقه شغلی شما برای اثبات اینکه شما به عنوان یک فرد خود اشتغال کسب درامد کرده باشید بسیار مهم می‌باشد. اگر هنرمند یا ورزشکار با رزومه بین المللی نیستید باید سابقه شما به دقت تبیین و تنظیم شود . در هر صورت ارایه مدارک مالی از محل شغل شما لازم و ضروری می‌باشد.
در طرح خود اشتغالی شما سن شما و سطح زبان انگلیسی شما بسیار تعیین کننده می‌باشد. هر دو فاکتور مذکور باید با طرح شما همخوانی داشته باشد.

هدف از برنامه مهاجرت از طریق خود اشتغالی ارتقا سطح هنری، فرهنگی و یا ورزشی کانادا می‌باشد. اگر تجربه، مهارت و قصد ایجاد حرفه خود را در کانادا به صورت خوداشتغال را دارید، حتما به این موضوع دقت کنید. داشتن یک طرح کلی به همراه هدف گذاری دقیق که در آن شناخت شما از کشور کانادا نمایان باشد ضروری می‌باشد.

میزان سرمایه برای برنامه مهاجرت از طریق خود اشتغالی تعریف نشده است اما به صورت کلی هر چقدر منابع مالی شما (منابع نقدی و غیر نقدی) بیشتر باشد، احتمال موفقیت پرونده بیشتر است. حداقل سرمایه مورد نیاز بستگی به نوع کار شما و طرحی که برای فعالیت خوداشتغالی در کانادا شما ارائه خواهید داد دارد.
علاوه بر سرمایه لازم برای ایجاد بیزینس، هزینه‌های زندگی به مدت ۶ ماه برای خود شما و خانواده باید در حساب بانکی شما موجود باشد.

توجه داشته باشید این برنامه مهاجرت از طریق خود اشتغالی برای افراد با رزومه بین المللی با سخت گیری کمتری از طرف افسر بررسی کننده پرونده مواجه خواهد شد، به زبان ساده تر اگر اسم و سابقه شما در ماشین جستجو گوگل باشد پرونده شما دچار پیچیدگی نخواهد شد.

برای اثبات دو فاکتور منابع مالی و سوابق خوداشتغالی باید حساب بانکی و قرارداد‌های مربوط به شغل شما ارایه شود. کسب در امد از محل شغل شما کمک بسزایی به افسر بررسی کننده پرونده شما برای رسیدگی به آن می‌کند. مدارک قابل ارایه برای اداره مهاجرت شامل قراردادهای کاری، چک‌های دریافتی، رسیدهای پرداختی، پرینت‌های حساب بانکی جایزه، تقدیر نامه و مدارک مشابه می‌باشد.

عنوان

بارگذاری...