ویزای مالتیپل یا توریستی چیست؟

 ویزای مالتیپل یا همان مسافرتی از نوع ویزاهای موقت کاناداست که به آن Temporary Visit Visa می‌گویند. بیشتر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند. به‌طور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

فرم‌های تقاضانامه ویزا را بی‌کم و کاست پر کنید.

مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید.

  1. به کمک فرم‌ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.
  2. به کمک فرم‌ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.
  3. به کمک فرم‌ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد (وبه طور غیر قانونی در کانادا نخواهید ماند یا تقاضای پناهندگی نخواهید داد).
  4. به کانادا ممنوع الورود نیستید.

اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزای مالتیپل را صادر می‌کند. البته صدور ویزا به معنای حق مسلم ورود شما به کانادا نیست. هنگام ورود به کانادا، افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی و سوالاتی از شما می‌پرسد تا مطمئن شود همچنان شرایط فوق را دارید. در آن صورت به شما ویزای مالتیپل قطعی می‌دهد. در واقع هنگام ورود به کاناداست که مشخص می‌شود حداکثر تا چه زمان می‌توانید در کانادا بمانید. معمولاً حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی ۶ ماه است.
دقت کنید که ویزای مالتیپل یا توریستی کانادا که Temporary Resident Visa یا TRV نام دارد به دو شکل می‌تواند باشد:

  • سینگل Single Entry Visa که طی آن تنها یک بار می‌توانید به کانادا مسافرت کنید.
  • مالتیپل Multiple Entry Visa که به وسیله آن می‌توانید تا زمان اعتبار ویزا (که معمولا ۵ سال است) به دفعات به کانادا مسافرت کنید.

 

هزینه ویزای توریستی

هزینه دریافت ویزای توریستی توسط سازمان مهاجرتی مهران حلوی معادل ۴ هزار دلار می‌باشد.

این هزینه در ۲ مرحله دریافت خواهد شد: مرحله اول هنگام عقد قرارداد و الباقی پس از اخذ نتیجه ویزا

عنوان

هزینه مشاوره جهت اخذ ویزای توریستی پس از عقد قرارداد از مبلغ قرارداد شما کسر خواهد شد

 

بارگذاری...