ویزای دانشجویی

اگر بین ۱۸ تا ۳۲ سال دارید و قصد دارید تا در کالج و دانشگاه‌های کانادایی مشغول به تحصیل شوید و همچنان

  • به ایلتس ۵.۵ به بالای جنرال نیاز هست و اگر نداشته باشید میتوانید دوره ۶ ماهه زبان در کانادا بگذرانید
  • در طی دوسال اجازه کار دارید
  • همسر و فرزندانتون هم همزمان با شما می‌توانند وارد کانادا شده و کار کنند وفرزندانتون تحصیل رایگان داشته باشند

از هم اکنون اقدام کنید

مدارک لازم

مدارک اولیه شامل پاسپورت شما و درخواست شما میباشد. مابقی مدارک بر اساس شرایط شما در جلسه مشاوره تکمیل و به شما ارائه خواهد شد

مدت زمان لازم

مدت زمان لازم برای گرفتن پذیرش کالج و اخذ ویزا بین ۳ تا ۶ ماه می‌باشد و ویزای همسر و فرزندان همزمان با ویزای شما صادر میشود

هزینه تشکیل پرونده

هزینه گرفتن پذیرش از کالج و انجام کلیه کارهای مهاجرتی ۴۰۰۰ دلار می‌باشد که در دو بخش دریافت میشود (۲۰۰۰ دلار هنگام قرارداد و ۲۰۰۰ دلار هنگام اخذ ویزا)

برای بررسی شرایط خود  برای دریافت ویزای تحصیلی و ارائه یک راهکار مناسب برای آینده خود در زمینه مهاجرت فرم زیر را تکمیل نموده و وقت رزرو نمایید.
هزینه این مشاوره ۱۰۰ دلار بوده که در صورتی که منجر به عقد قرارداد شود از هزینه کل قرارداد کسر خواهد شد
این هزینه به صورت ریالی و به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان از شما دریافت خواهد شد.

از طریق فرم زیر میتوانید زمان مورد نظر خود را برای مشاوره رزرو نمایید

رزرو وقت مشاوره

بارگذاری...